5 eteriniai aliejai. 5 poveikiai

Magiška akimirka: distiliavimo metu garai švelniai glosto augalus, o šie atskleidžia visas savo paslaptis ir dovanoja mums eterinius aliejus.

L‘OCCITANE eteriniams aliejams suteikia gyvybės...Tai ilgas ir sunkus procesas. Norint išgauti 1 litrą kokybiško eterinio aliejaus, gali prireikti  net kelių tonų augalų. Turintis daug veikliųjų medžiagų net ir mažas eterinio aliejaus lašelis yra labai veiksmingas ir vertingas. Skirtingi eteriniai aliejai turi savitą kvapą, tad gali padėti sukurti nuotaiką ar emociją. Aromatologija kviečia jus žaisti ir eksperimentuoti.

Daugelis L‘OCCITANE produktų papildyti eteriniais aliejais, tarp jų ir plaukų priežiūros produktai, kurie buvo pradėti kurti 1976 metais. Tyrinėjant ir tobulinant produktų formules, sujungus vienus ar kitus eterinius aliejus, produktai tapo dar efektyvesni. Aromatologijos linija naudoja skirtingus penkių eterinių aliejų derinius, kurie yra skirti įvairiems plaukų tipams. L‘OCCITANE patirtis aromatologijos srityje yra didžiulė!

5 ETERINIAI ALIEJAI. 5 POVEIKIAI

Penki yra magiškas skaičius aromatologijos serijoje. Penki eteriniai aliejai yra kiekvienos formulės pagrindas, ir veikdami kartu jie puikiai patenkina skirtingų plaukų poreikius. Salonuose galite atrasti plaukų priežiūros kolekcijas skirtas ploniems, dažytiems, pažeistiems plaukams, sudirgusiai galvos odai ir priemones nuo pleiskanų.

Šiais metais pristatote atnaujintą kolekciją silpniems, pažeistiems  plaukams. Tai 5 eterinių aliejų (kvapniųjų kanangų,  saldžiųjų apelsinų, levandų, snapučių, šventagaršvių) puokštė, kuri suteiks plaukams žvilgesio,  šilko švelnumo, gyvybingumo ir  tvirtumo. Su atnaujintų  produktų formulėmis turime ir naujieną – tai stiprinamasis plaukų aliejus. Papildytas saldžiųjų migdolų aliejumi, vitaminais, omega 9 ir 5 eteriniais aliejais, jis regeneruoja ir atstato plaukus. Tik keli lašeliai aliejaus suteiks jūsų plaukams gražių ir sveikų plaukų išvaizdą. Prieš formuojant šukuoseną ar prieš džiovindami plaukus fenu, padėkite atkurti sveiko plauko struktūrą, leiskite plaukams atrodyti sveikiems ir gražiems. Šis aliejus suteiks plaukams šilko švelnumą (100%), atstatys ir sustiprins (97%), apsaugos nuo aplinkos žalingo poveikio (100%), plaukai bus žvilgantys ir sveiki (100%), 83%  mažiau lūžinės. Suteikite plaukams nepaprasto žvilgesio ir žavesio!


Stiprinamąją plaukų priežiūros liniją sudaro: stiprinamasis sausų ir pažeistų plaukų šampūnas (300 ml 59 Lt), stiprinamasis sausų pažeistų plaukų kondicionierius (250 ml 59 Lt), stiprinamoji sausų ir pažeistų plaukų kaukė (200 ml 89 Lt), glotninamasis plaukų balzamas ( 125 ml 69 Lt) ir stiprinamasis plaukų aliejus (100 ml 79 Lt).

Komentarai

Plaukams

Nerandi straipsnio? Pasinaudok paieška

Reklama

Populiariausi straipsniai

Reklama

Populiariausi receptai

Naujausi komentarai

Ar žinote, kad...

Naujagimis vaikas gali matyti žalią ir raudoną spalvas, tačiau nemato mėlynos.

Reklama

Junkis prie mūsų ir Facebook'e!

Rinktiniai straipsniai

Reklama

Naudinga

Populiariausi straipsniai