Kad lūpos atrodytų sultingos ir geidulingos

Geriausias būdas pritraukti kuo daugiau dėmesio – tiesiog gražiai šypsotis. O kad ta šypsena būtų išties žavinga, turėtum pasirūpinti savo lūpų grožiu ir sveikata. Visų pirma, norėdama turėti gražias lūpas, turėtum pasirūpinti sveika mityba. Na... ir dar keletas moteriškų gudrybių, kurias atskleisime šiame straipsnyje.

  • Kaip rytais valaisi dantis, taip pat valyk ir lūpas. Tik žiūrėk, kad šepetėlis būtų minkštas ir nepažeistų odelės. Jei nenori valyti šepetėliu, gali paprasčiausiai pamasažuoti lūpas pirštų galiukais, sukdama ratus prieš laikrodžio rodyklę ir atvirkščiai. Tai pagerins kraujo apytaką ir pašalins negyvas ląsteles.
  • Po šios procedūros iš karto pasitepk lūpas balzamu, kuris padės išlaikyti jas drėgnas. Būtų tiesiog idealu, jei įsigytum specialų maitinamąjį kremą lūpoms, kuriuo galėtum pasitepti prieš eidama miegoti. Šie kremai maitina lūpų odą ir neleidžia jai išsausėti, todėl lūpos nesuskeldėja.
  • Kad lūpos būtų itin švelnios, pasigamink paprastą tepaliuką: sumaišyk vienodus kiekius migdolų ir kokosų aliejaus, ir šiuo mišinuku kiekvieną dieną pasitepk savo lūpytes. Visą šią procedūrą reikėtų padaryti prieš einant miegoti, o atsikėlus būtina švariai nusiplauti mišinuko likučius, kurie nesusigėrė į odą.
  • Šaltuoju periodu lūpoms padės kitoks tepaliukas: lygiomis dalimis sumaišyk gliceriną ir ricinos aliejų, o lūpas pasitepk prieš eidama miegoti. Šis tepaliukas saugo lūpas nuo skilinėjimo.
  • Vasaros metu lūpas labiausiai paveikia karštis ir tiesioginiai saulės spinduliai, taigi eidama į lauką visuomet pasitepk maitinamuoju lūpų kremu, kuris suteiks drėgmės ir neleis odai šerpetoti.
  • Jei nori turėti sodrios spalvos lūpas, įprask prieš miegą gerti burokėlių sulčių. Taip, tai tikrai labai veiksminga.

Komentarai (4)

neida 2015-03-21 09:29
jus gal darėt cukrines lupas aš jo o jus
neida 2015-03-21 09:23
man patinka žiurėt kaip padarit dideles lupas per you tube
Citrina 2012-05-21 14:19
man atrodo, odos būklę palaikyti nėra sunku. Bet jeigu lūpos plonos, gražiai neatrodys
Veronika 2012-05-21 10:23
Aš naminius balzamus ir aliejus nuvalgau :)

Veidui

Nerandi straipsnio? Pasinaudok paieška

Reklama

Populiariausi straipsniai

Reklama

Populiariausi receptai

Naujausi komentarai

Ar žinote, kad...

Ketvirtadalis identiškų dvynių yra veidrodiniai dvyniai. Jų plaukai krenta į skirtingas puses, jie turi veidrodinio tipo pirštų antspaudus ir jeigu vienas yra dešiniarankis, tai kitas – kairiarankis. Tačiau identiški dvyniai turi beveik vienodus protinius sugebėjimus. Tokie dvyniai dalinasi 100% DNR.

Reklama

Junkis prie mūsų ir Facebook'e!

Rinktiniai straipsniai

Reklama

Naudinga

Populiariausi straipsniai