Pasigamink plaukų kondicionierių namuose

Atsisveikinkite su nepaklusniais plaukais naudodamos natūralius produktus. Eksperimentuokite su šiais 5 namų gamybos kondicionieriais ir įsitikinkite jų atgaivinamuoju poveikiu plaukams. Pasigaminkite plaukų kondicionieriaus namuose ir atkurkite plaukų elastingumą ir natūralų žvilgesį. Ingridientus tokiems kondicionieriams galima rasti bet kurioje maisto prekių parduotuvėje.

Jojobos aliejaus ir Aloe Vera kondicionierius

Jūsų plaukai gali atrodyti prigludę ir praradę žvilgesį, jei pamiršite apie gilų plaukų maitinimą. Naudokitės šiuo paprastu receptu ir paruoškite gilaus maitinimo kondicionierių savo plaukams. Dubenyje sumaišykite 85 gramus jojobos aliejaus ir 230 gramus ekologiškos Aloe Vera žele. Įtrinkite šį losjoną į drėgnus plaukus ir palikite neišplaudami vandeniu ar šampūnu. Naudodamiesi šiuo receptu kasdien išvysite nuostabius rezultatus.

Alyvuogių aliejaus ir jojobos aliejaus kondicionierius

Jojobos aliejus yra vienas pagrindinių ingridientų norint atgaivinti ir drėkinti plaukus. Šį kartą sumaišykite ¼ puodelio jojobos aliejaus ir 1 valgomąjį šaukštą alyvuogių aliejaus. Įmaišykite kelis lašus levandų aliejaus malioniam kvapui ir supilkite mišinį į buteliuką su purkštuku. Norint išlaikyti šį kondicionierių kuo ilgiau, patariama jį laikyti tamsiame buteliuke ir pageidautina šaldytuve. Purkškite šį mišinį ant drėgnų plaukų prieš pradėdami juos šukuoti.

Kokosų aliejaus kondicionierius

Norint paruošti pilną vitaminų kondicionierių, šio aliejaus nebūtina maišyti su jokiu kitu aliejumi. Nedidelį kiekį kokosų aliejaus įpilkite į delną ir patrinkite delnus vieną į kitą kad išsiskirtų veikliosios medžiagos. Įtrinkite kokosų aliejų į šlapius plaukus pradėdami nuo galiukų ir tepdami link šaknų. Galiausiai išdžiovinkite plaukus ir mėgaukitės plaukų minkštumu bei švelnumu.

2 psl. »

Komentarai (4)

kondicionieriu-meistras 2013-06-12 16:43
Geras straipsnis. Puikūs patarimai.
Romute 2012-09-03 18:34
Aliejaus parduotuvese (Klaipedoje zinau Egles ir senajame turguose) yra ivairiu alieju.
Miglė 2012-06-28 13:37
ar yra bandžiusių?
Irena 2012-06-25 09:49
o aliejai nesulipins plaukų?

Plaukams

Nerandi straipsnio? Pasinaudok paieška

Reklama

Populiariausi straipsniai

Reklama

Populiariausi receptai

Naujausi komentarai

Ar žinote, kad...

Kalbant apie vaikus Japonijoje nevartojami žodžiai "blogas" ir "negeras".

Reklama

Junkis prie mūsų ir Facebook'e!

Rinktiniai straipsniai

Reklama

Naudinga

Populiariausi straipsniai