Savaitės horoskopas (gegužės 7 – 13 d.)

@ Shutterstock

Ką žvaigždės žada šiai savaitei?

 

Avinas (kovo 21 d. - balandžio 20 d.)

Šią savaitę pasitaikys ne viena proga užglaistyti nesutarimus, tačiau jums teks nusileisti, bus reikalingi kompromisai. Savaitės vidurys – palankus metas realizuoti daug žadančius planus, parodyti savo talentus ir sugebėjimus. Ketvirtadienį galimi smulkūs nemalonumai, savaitgalį patartina susitvarkyti viską „nuo“ ir „iki“: namus, jausmus, mintis...

 

Jautis (balandžio 21 d. - gegužės 21 d.)

Artimiausiomis dienomis stenkitės maksimaliai išnaudoti savo galimybes, užbaikite pradėtus darbus, susiekite teoriją ir praktiką, svajones ir realybę. Savaitės pradžioje būkite dėmesingi išgirstai informacijai – ji gali būti nelabai tiksli, dėl ko gali iškilti šiokių tokių problemų. Ketvirtadienį į savo pusę pasistenkite pritraukti įtakingų žmonių – tai vėliau jums padės pasiekti trokštamų rezultatų.

 

Dvyniai (gegužės 21 d. - birželio 22 d.)

Savaitės pradžia – palankus metas įgyvendinti savo planus ir ketinimus, tačiau rizikuoti ir leistis į avantiūras neverta – jūsų lauks kartus nusivylimas. Ketvirtadienį venkite konfliktų su vadovybe, pasirodykite kaip sąžiningi darbuotojai, būkite pakantesni savo kolegoms – tai tiesiausias kelias į sėkmę. Dėmesį reikėtų sutelkti tik į pačias svarbiausias problemas. Penktadienį patartina planuoti svarbius susitikimus, sudarinėti sutartis, o savaitgalį – praleisti romantiškai su širdžiai brangiu žmogumi.

 

Vėžys (birželio 23 d. - liepos 23 d.)

Taip, jūs turite kuo didžiuotis, tačiau girtis tuo nereikia – tai nepadės pelnyti ilgai truksiančio pripažinimo. Kad pasiektumėte tai, apie ką svajojate, tiesiog užsiimkite savo įprasta veikla. Tikėtina, kad įtampa ir atsakomybė lydės jus visą savaitę, o darbo bus kalnai, tad apsišarvuokite kantrybe, atkaklumu ir dažniau įsiklausykite į savo intuiciją. Antradienį ir trečiadienį nepatartina imtis ko nors naujo – geriau atidėkite savo grandiozinius planus penktadieniui. Savaitgalį patartina praleisti su šeima ir artimaisiais.

 

Liūtas (liepos 24 d. - rugpjūčio 23 d.)

Laukia gana sėkminga savaitė – darbas jūsų rankose virte virs, sėkmė – šypsosis, o naujos idėjos pilsis kaip iš gausybės rago (net jeigu ir neturėsite laiko jų įgyvendinti, tai vis tiek suteiks nemažą moralinį pasitenkinimą ir pridės pasitikėjimo savimi). Pats metas pagalvoti ir apie atostogas, keliones.

 

Mergelė (rugpjūčio 24 d. – rugsėjo 23 d.)

Šią savaitę galite būti per daug atsipalaidavę ir linkę vėluoti, dėl ko sulauksite nemažai priekaištų, o į paviršių iškils tai, ką taip kruopščiai ilgą laiką slėpėte. Ir nors emocinis ryšys su žmonėmis bus stiprus ir nuoširdus, bet realios pagalbos konkrečiuose darbuose verčiau iš nieko nesitikėkite – teks pasikliauti vien savo jėgomis.

 

Svarstyklės (rugsėjo 24 d. - spalio 23 d.)

Savaitė sėkminga, tačiau laiko atsipalaiduoti beveik nebus. Savaitės pradžioje laukia tikra įvykių lavina. Susidorosite – galėsite grįžti į įprastą ritmą. Ketvirtadienį būkite apdairesni, nes yra nemaža tikimybė leptelėti ką nors, dėl ko vėliau labai gailėsitės. Net jei ir būsite teisūs, nutylėkite – tai padės išsaugoti taiką ir gerus santykius su kolegomis.

 

Skorpionas (spalio 24 d. - lapkričio 22 d.)

Savaitės pradžioje būkite budrūs ir netikėkite viskuo, ką išgirsite – labai tikėtina, kad kažkas jus tiesiog bando apgauti. Trečiadienį ir ketvirtadienį sunkiau susikalbėsite su šeimos nariais. Pasistenkite įsiklausyti į jų argumentus ir suprasti jų požiūrį. Antroje savaitės pusėje žinių troškimas gali jus nuvesti jums pačiam netikėtais keliais.

 

Šaulys (lapkričio 23 d. - gruodžio 21 d.)

Prieš pasisiūlydami padėti, pasverkite savo jėgas ir gerai pagalvokite, ar turėsite tam pakankamai laiko (ypač pirmoje savaitės pusėje). Neapsvarstęs visų niuansų rizikuojate prarasti taip sunkiai įgytą pasitikėjimą. Šią savaitę teks daug bendrauti su žmonėmis, bet rezultatai veikiausiai netenkins. Ypač sunku bus rasti bendrą kalbą su priešingos lyties atstovais.

 

Ožiaragis (gruodžio 22 d. - sausio 20 d.)

Pirmoji savaitės pusė – palankus metas sudaryti verslo sandėrį ar pasirašyti sutartį. Antrąją galite drąsiai leistis į trumpą dalykinę kelionę – jis bus maloni ir naudinga. Savaitgalį jėgas derėtų skirti namų reikalams ir problemoms. Pamąstykite, ar ne metas susirūpinti savo gyvenimo kokybe.

 

Vandenis (sausio 21 d. - vasario 19 d.)

Šią savaitę neskolinkite pinigų – greičiausiai jų neatgausite niekada. Kur kas naudingiau bus pagelbėti artimam patarimu, tačiau primesti savo nuomonės nerizikuokite – nesėkmės atveju sausiems iš balos išlipti nepavyks. Savaitgalį būkite pasirengę papurtyti savo piniginę – pramogos jums kainuos kiek daugiau, negu planavote.

 

Žuvys (vasario 20 d. - kovo 20 d.)

Pirmoje savaitės pusė – pats darbų įkarštis. Tikėtina, kad darbo diena tęsis net ir grįžus namo.  Jei savaitei įpusėjus pastebėsite, kad pridarėte klaidų, taisykite jas nedelsdami – vėliau tai padaryti bus labai nelengva. Jūsų sunkiai nuspėjamas elgesys savaitgalį gali sukelti konfliktą namuose.

Komentarai

Horoskopai

Nerandi straipsnio? Pasinaudok paieška

Reklama

Populiariausi straipsniai

Reklama

Populiariausi receptai

Naujausi komentarai

Ar žinote, kad...

Ketvirtadalis identiškų dvynių yra veidrodiniai dvyniai. Jų plaukai krenta į skirtingas puses, jie turi veidrodinio tipo pirštų antspaudus ir jeigu vienas yra dešiniarankis, tai kitas – kairiarankis. Tačiau identiški dvyniai turi beveik vienodus protinius sugebėjimus. Tokie dvyniai dalinasi 100% DNR.

Reklama

Junkis prie mūsų ir Facebook'e!

Rinktiniai straipsniai

Reklama

Naudinga

Populiariausi straipsniai