Savaitės horoskopas (kovo 19 – 25 d.)

@ Shutterstock

Kas Jūsų laukia šią savaitę?

Avinas (kovo 21 d. - balandžio 20 d.)


Jei pasiduosite savo baimėms ir išankstiniams nusistatymams, tai gali labai apkartinti jūsų gyvenimą. Stenkitės neužsiversti ant savo pečių svetimų problemų ir nieko neatidėliokite vėlesniam laikui. Drąsiai imkitės naujų projektų ir megzkite pažintis su naujais žmonėmis. Ketvirtadienį venkite dalinti pažadus, neįsipareigokite, jei nujaučiate, kad tai gali nesibaigti geruoju. Savaitės pabaigoje stenkitės maloniai praleisti laiką su artimaisiais (galima nueiti į svečius arba pasikviesti jų į savo namus).

Jautis (balandžio 21 d. - gegužės 21 d.)

Šios savaitės kelionės turėtų būti sėkmingos. Jūsų intuicija ir sugebėjimai padės pasiekti daug, tačiau stenkitės tuo nepiktnaudžiauti. Savaitės viduryje gali iškilti šiokių tokių rūpesčių – būkite apdairūs, ir jūs sulauksite pageidaujamo rezultato. Ketvirtadienį neatstumkite jums artimų žmonių siūlomos pagalbos ir palaikymo.

Dvyniai (gegužės 21 d. - birželio 22 d.)

Palankus metas kopiantiems karjeros laiptais. Pirmadienį labai patartina neįrodinėti labiau patyrusiems, kokie jūs autoritetingi ir kompetentingi – geriau galimybę sužibėti išnaudokite ketvirtadienį. Galima tikėtis daug kelionių, derybų telefonu ir susitikimų. Antroje savaitės pusėje būkite diplomatiški. Šeštadienį gali tekti rimtai aiškintis santykius su senu draugu.

Vėžys (birželio 23 d. - liepos 23 d.)

Pirmadienį ginkite savo interesus, tačiau su aplinkiniais į konfliktus dėl smulkmenų nesileiskite, gerai apgalvokite savo žodžius. Trečiadienį galima tikėtis daug ir įdomios informacijos, tad stenkitės nieko nepraleisti pro ausis, penktadienis – palankus metas kelionėms. Savaitgalį galima įtampa – ją nuslopinsite, jeigu savo artimiesiems pažadėsite pagalbą.

Liūtas (liepos 24 d. - rugpjūčio 23 d.)

Labiau įsiklausykite į aplinkinius, nebūkite per daug ambicingi ir reiklūs. Iškilusius sunkumus įveiksite, jei būsite kantrūs ir iš gyvenimo nereikalausite visko ir iš karto. Ketvirtadienį galimi nusivylimai, tačiau jei išlaikysite šį egzaminą, galėsite kaip reikiant apsirūpinti ateičiai. Sekmadienį neignoruokite draugų kvietimų.

Mergelė (rugpjūčio 24 d. - rugsėjo 23 d.)

Pamėginkite į viską pažvelgti kitaip – šią savaitę įprasti problemų sprendimo būdai nebus labai veiksmingi. Ketvirtadienį labai tikėtinas „deja vu“ (nors visai gali būti, kad iš tiesų tą patį jau matėte ir išgyvenote anksčiau), ketvirtadienį saugokitės pavyduolių. Šeštadienį ant jūsų galvos gali netikėtai užvirsti šeimyninės problemos, tad apsišarvuokite kantrybe, kaupkite jėgas ir būkite budrūs.

Svarstyklės (rugsėjo 24 d. - spalio 23 d.)

Palankus metas kūrybingiems žmonėms. Keliones ir komandiruotes geriausia planuoti antradienį, ketvirtadienį galite drąsiai tikėtis draugų ir artimųjų pagalbos. Na, o šeštadienį būkite diplomatiški – tai padės jums įveikti bet kokis kliūtis.

Skorpionas (spalio 24 d. - lapkričio 22 d.)

Savaitė – gana įtempta. Kad ko nors pasiektumėte, teks įveikti nemažai sunkumų. Džiaukitės šia diena, negalvokite, kas jūsų laukia rytoj. Jau trečiadienį galėsite išspręsti užduotis, kurios anksčiau atrodė tiesiog neįmanomos. Jūsų potencialas auga, o optimizmas – užkrečia aplinkinius, tad ateina metas atkreipti dėmesį į perspektyvius projektus (nors išduoti savo planus anksčiau laiko vis tiek nerekomenduotina).

Šaulys (lapkričio 23 d. - gruodžio 21 d.)

Šią savaitę nesąmoningai erzinsite Fortūną – geriau nesileiskite į aferas ir prislopinkite savo azartą. Įsiklausykite į savo intuiciją, pasitelkite kūrybinį mąstymą – tai padės jums išvengti daugelio konfliktinių situacijų. Jei be viso to nepamiršite ir savo šeimos, savaitė bus išties sėkminga – finansinis pagrindas bus stabilus, tarpusavio ryšiai darbe ir namuose – stiprūs.

Ožiaragis (gruodžio 22 d. - sausio 20 d.)

Jausitės laisvi kaip niekad. Aktyviai siekite savų tikslų – jūsų partneriai jums padės ir jus palaikys. Jei nusprendėte keisti darbą – būtent taip šią savaitę ir padarykite. Antradienį nepatartina imtis kelių darbų iš karto, ketvirtadienis – nelabai palankus metas verslo susitikimams ir deryboms. Savaitgalį teks rinktis: galėsite arba linksmai praleisti laiką, arba gerai užsidirbti.

Vandenis (sausio 21 d. - vasario 19 d.)

Nespauskite aplinkinių, palikite jiems pasirinkimo laisvę. Šią savaitę jūsų kantrybė nugalės viską. Norite suteikti sau malonumą ir pasikalbėti su seniai matytu žmogumi? Prašom! Bet tik po to, kai baigsite savo darbus ir reikalus. Atidėlioti visa tai – didelė klaida. Savaitės viduryje seksis visur, kur reikia intuicijos ir kūrybiškumo, penktadienį neignoruokite kvietimų (mažų mažiausiai, kas jūsų laukia – itin įdomus pašnekovas).

Žuvys (vasario 20 d. - kovo 20 d.)

Šią savaitę patartina per daug neišsiskirti iš kitų jus supančių žmonių. Atsižvelkite į jų interesus, nuomonę. Antradienį nederėtų imtis naujų darbų – geriau atidėkite juos ketvirtadieniui (tai bus ypač palankus metas įgyvendinti jūsų idėjas). Penktadienį – metas kurti, o savaitgalį – pabūti su savo šeima.

Komentarai

Horoskopai

Nerandi straipsnio? Pasinaudok paieška

Reklama

Populiariausi straipsniai

Reklama

Populiariausi receptai

Naujausi komentarai

Ar žinote, kad...

Vaikai pradeda sapnuoti dar prieš gimimą.

Reklama

Junkis prie mūsų ir Facebook'e!

Rinktiniai straipsniai

Reklama

Naudinga

Populiariausi straipsniai