Savaitės horoskopas (lapkričio 13 – 19 d.)

@ Shutterstock

Avinas (kovo 21 d. - balandžio 20 d.)

Savaitės pradžioje tikėkite tik artimiausiais draugais. Kiti nebus linkę jums sakyti to, ką iš tiesų mano. Antroje savaitės pusėje ypač atidžiai galvokite, ką kalbate – aplinkiniai bus linkę jūsų žodžius iškraipyti. Savaitgalį dėl pašalinio žmogaus gali kilti konfliktas namuose.

Jautis (balandžio 21 d. - gegužės 21 d.)

Visa, kas šią savaitę vyksta, bus tik į gera. Tegu sunkumai nenumuša ūpo, pasitikėjimo savo jėgomis. Bus svarbi draugų, sutuoktinio nuomonė, jos derėtų paisyti. Nieko nedarykite tam, kad įrodytumėte savo pranašumą, nes būsite apkaltinti pasipūtimu, nukentės jūsų reputacija. Ketvirtadienį seksis oriems, sugebantiems susikaupti. Savaitės pabaiga palanki tvarkyti juridiniams, draudimo reikalams.

Dvyniai (gegužės 21 d. - birželio 22 d.)

Savaitės pradžioje nesidrovėkite progai pasitaikius viešai pasisakyti - būsite atidžiai išklausytas ir deramai įvertintas. Ketvirtadienį ar penktadienį turėtų pasitaisyti finansinė padėtis. Visą savaitę būkite ypač atidus skaitydamas ir pasirašinėdamas oficialius dokumentus.

Vėžys (birželio 23 d. - liepos 23 d.)

Pirmomis savaitės dienomis išdidžiai atsisakinėsite draugiškai jums siūlomos pagalbos. Be reikalo - pakenksite reputacijai, sumažinsite galimybes. Savaitės viduryje galimas konfliktas šeimoje, greičiausiai dėl finansinių reikalų. Savaitgalį saugokitės sukaitęs peršalti ir nepersivalgykite. Ypač sekmadienį galimi negalavimai dėl virškinimo sutrikimų.

Liūtas (liepos 24 d. - rugpjūčio 23 d.)

Pirmadienį nepasirašinėkite jokių sutarčių ir apskritai verčiau nesitarkite dėl svarbių dalykų - reali padėtis visai kitokia nei jūs įsivaizduojate. Kelionė savaitės viduryje bus sėkminga. Ketvirtadienį ar penktadienį galite tapti paskalų objektu. Šeštadienį galima įdomi pažintis.

2 psl. »

Komentarai

Horoskopai

Nerandi straipsnio? Pasinaudok paieška

Reklama

Populiariausi straipsniai

Reklama

Populiariausi receptai

Naujausi komentarai

Ar žinote, kad...

Korėjoje į vaiko amžių įskaičiuojami tie 9 mėnesiai, kuriuos jis praleido motinos įsčiose, todėl korėjiečiams visada metais daugiau, nei jų bendraamžiams iš kitų šalių.

Reklama

Junkis prie mūsų ir Facebook'e!

Rinktiniai straipsniai

Reklama

Naudinga

Populiariausi straipsniai