Grikių „Katinėlis“
Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius:
1
Reikės:
- Grikiai , 4 v.š.
Papuošimui:
- Dešra , 30 gr.
- Alyvuogės , 1 vnt.
- Fermentinis sūris , 10 gr.
- Pomidorai , 5 gr.



Gaminimo instrukcija:
Grikius užpilti vandeniu ir virti apie 10 min.
Grikių košę sudėti į lėkštę ir suformuoti katino galvą.
Iš dešros išpjauti ausis ir „skruostus“. Pusė alyvuogės bus nosis.
Akis išpjauti iš sūrio ir likusios alyvuogės puselės.
Antakiai, tai krapai, o ūsai – svogūnų laiškai. Lūpos – pomidoro gabaliukas.
Suformuoti galvą galima iš įvairių daržovių. Jei vaikai nemėgsta svogūnų laiškų, puikūs ūsai bus iš agurko ir t.t.
Puošyba priklauso nuo Jūsų kūrybiškumo.
Receptą atsiuntė:
Valentina
Greita receptų paieška
Receptai pagal tipą
Reklama
Pasaulio virtuvė
Reklama
Populiariausi receptai
Parduok, mainyk, dovanok su Spintoje.pasmama.lt
Junkis prie mūsų ir Facebook'e!
Reklama
Reklama
Rinktiniai straipsniai
Kūdikio grūdinimas
„Šiltnamio“ sąlygomis augantys vaikai dažniau serga, nes jų organizmas nepakankamai atsparus besikeičiančiam aplinkos...
Kaip auklėti dukrą: 10 patarimų
Kiekviena mama pati sprendžia, kaip reikėtų auklėti savo vaikus, tačiau kai kuriuos patarimus vis tiek tenka nuolat p...
Jogos pratimai netrukus gimdysiančioms nėščiosioms
Kiekviena vaikutį išnešiojusi moteris patvirtins, kad trečiasis nėštumo trimestras, o ypač paskutinės jo savaitės yra...
Prancūziškas vaikų auklėjimas: principai, pliusai ir minusai
Apsilankę mažylius auginančių prancūzų namuose nustebtumėte pamatę visiškai savarankiškai žaidžiančius vaikus, kurie ...
Komentarai