Grikių „Katinėlis“

  •  
  • 5.0 5 1
  •  
  • 5.0 5 1
  •  
  • 5.0 5 1
  •  
  • 5.0 5 1
  •  
  • 5.0 5 1
1 įvert.
Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius:
1
Reikės:
  • Grikiai , 4 v.š.
Papuošimui:
  • Dešra , 30 gr.
  • Alyvuogės , 1 vnt.
  • Fermentinis sūris , 10 gr.
  • Pomidorai , 5 gr.
Gaminimo instrukcija:
  1. Grikius užpilti vandeniu ir virti apie 10 min.

  2. Grikių košę sudėti į lėkštę ir suformuoti katino galvą.

  3. Iš dešros išpjauti ausis ir „skruostus“. Pusė alyvuogės bus nosis.

  4. Akis išpjauti iš sūrio ir likusios alyvuogės puselės.

  5. Antakiai, tai krapai, o ūsai – svogūnų laiškai. Lūpos – pomidoro gabaliukas.

  6. Suformuoti galvą galima iš įvairių daržovių. Jei vaikai nemėgsta svogūnų laiškų, puikūs ūsai bus iš agurko ir t.t.
    Puošyba priklauso nuo Jūsų kūrybiškumo.

Receptą atsiuntė: Valentina

Komentarai

Greita receptų paieška

Reklama

Reklama

Populiariausi receptai

Parduok, mainyk, dovanok su Spintoje.pasmama.lt

Junkis prie mūsų ir Facebook'e!

Reklama

Reklama

Rinktiniai straipsniai

Reklama