Kepti lavašo suktinukai su varške, sūriu ir žalumynais

2 įvert.
Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius:
6
Ingredientai:
  • Didelis lavašas , 2 vnt.
  • Varškė , 300 gr.
  • Feta sūris , 150 gr.
  • Fermentinis sūris , 150 gr.
  • Kiaušiniai , 3 vnt.
  • Krapai , 1 pund.
  • Sviestas , 50 gr.
  • Druska, Pipirai , 1 žiups.
  • Aliejaus (formai patepti) , 1 v.š.
@ Shutterstock
Gaminimo instrukcija:
  1. Sūrį sutarkuokite, sumaišykite su sutrupinta feta, pertrinta varške, berkite smulkintus žalumynus, įmuškite kiaušinius, pagardinkite druska, pipirais. Viską labai gerai išmaišykite, ištrinkite.

  2. Lavašus išsukite, aptepkite varškės ir sūrio mase, susukite, supjaustykite 3-4 cm ilgio suktinukais.

  3. Kepimo formą išklokite kepimo popieriumi, patepkite aliejumi. Suktinukus sudėkite vieną šalia kito. Ant viršaus išdėliokite sviesto gabaliukus.

  4. Kepkite iki 180°C įkaitintoje orkaitėje apie 25-30 min. iki kol sūriai išsilydys, viršus gražiai apskrus.

  5. Šį užkandį tinka patiekti su sultiniu ar stipria juoda arbata. Užkandis puikiausias dar karštas, tačiau išlieka skanus ir atvėsęs.

Receptą atsiuntė: Domantė

Komentarai

Greita receptų paieška

Reklama

Reklama

Populiariausi receptai

Parduok, mainyk, dovanok su Spintoje.pasmama.lt

Junkis prie mūsų ir Facebook'e!

Reklama

Reklama

Rinktiniai straipsniai

Reklama