Penkiagrūdė košė

1 įvert.
Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius:
2
Ingredientai:
  • 5 grūdų kruopos , 1 stikl.
  • Sultinys , 2 stikl.
  • Sviestas , 4 riek.
  • Svogūnas , 1 vnt.
  • Aliejus , 1 v.š.
  • Prieskoniai , 1 žiups.
Gaminimo instrukcija:
  1. Pakepkite svieste supjaustytą svogūną. Į puodą su sultiniu supilkite kruopas, jas išvirkite.

  2. Baigiant virti, sudėkite svogūną, prieskonius, įpilkite truputėlį šalto spaudimo aliejaus, išmaišykite ir patiekite.

Komentarai

Greita receptų paieška

Reklama

Reklama

Populiariausi receptai

Parduok, mainyk, dovanok su Spintoje.pasmama.lt

Junkis prie mūsų ir Facebook'e!

Reklama

Reklama

Rinktiniai straipsniai

Reklama