Pupelių sriuba
Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius:
4
Ingredientai:
- Druska
- Vanduo , 1 l
Reikės:
- Baltosios pupelės , 200 gr.
- Pomidorų sultys , 100 ml
- Saulėgrąžų aliejus , 3 v.š.
- Lauro lapai , 2 vnt.
- Maltas muskatas , 0,5 a.š.
- Maltas kardamonas , 0,5 a.š.
- Morka , 1 vnt.
- Pomidorų pasta , 2 v.š.
- Petražolės , 0,5 pund.
- Malti juodieji pipirai , 1 žiups.
- Malti gvazdikėliai , 0,5 a.š.

Gaminimo instrukcija:
2 valandas pamirkykite pupeles, tada jas perplaukite ir virkie, kol suminkštės (maždaug 25-40 min.)
Morkas nuskuskite ir supjaustykite mažais gabaliukais.
Keptuvėje įkaitinkite aliejų, porą minučių pakepkite lauro lapus, tada suberkite likusius prieskonius ir morkas. Kepkite, kol suminkštės.
Sudėkite į puodą pupeles, keptas morkas, pastą, supilkite sultis ir vandenį (maždaug apie 1 litrą).
Užvirinkite ir virkite ant silpnos ugnies apie 15 minučių.
Pabaigoje įberkite druskos ir pipirų, pabarstykite žalumynais.
Greita receptų paieška
Receptai pagal tipą
Reklama
Pasaulio virtuvė
Reklama
Populiariausi receptai
Parduok, mainyk, dovanok su Spintoje.pasmama.lt
Junkis prie mūsų ir Facebook'e!
Reklama
Reklama
Rinktiniai straipsniai
Kūdikio grūdinimas
„Šiltnamio“ sąlygomis augantys vaikai dažniau serga, nes jų organizmas nepakankamai atsparus besikeičiančiam aplinkos...
Kaip auklėti dukrą: 10 patarimų
Kiekviena mama pati sprendžia, kaip reikėtų auklėti savo vaikus, tačiau kai kuriuos patarimus vis tiek tenka nuolat p...
Jogos pratimai netrukus gimdysiančioms nėščiosioms
Kiekviena vaikutį išnešiojusi moteris patvirtins, kad trečiasis nėštumo trimestras, o ypač paskutinės jo savaitės yra...
Prancūziškas vaikų auklėjimas: principai, pliusai ir minusai
Apsilankę mažylius auginančių prancūzų namuose nustebtumėte pamatę visiškai savarankiškai žaidžiančius vaikus, kurie ...
Komentarai