Pupelių sriuba

1 įvert.
Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius:
4
Ingredientai:
  • Druska
  • Vanduo , 1 l
Reikės:
  • Baltosios pupelės , 200 gr.
  • Pomidorų sultys , 100 ml
  • Saulėgrąžų aliejus , 3 v.š.
  • Lauro lapai , 2 vnt.
  • Maltas muskatas , 0,5 a.š.
  • Maltas kardamonas , 0,5 a.š.
  • Morka , 1 vnt.
  • Pomidorų pasta , 2 v.š.
  • Petražolės , 0,5 pund.
  • Malti juodieji pipirai , 1 žiups.
  • Malti gvazdikėliai , 0,5 a.š.
Gaminimo instrukcija:
  1. 2 valandas pamirkykite pupeles, tada jas perplaukite ir virkie, kol suminkštės (maždaug 25-40 min.)

  2. Morkas nuskuskite ir supjaustykite mažais gabaliukais.

  3. Keptuvėje įkaitinkite aliejų, porą minučių pakepkite lauro lapus, tada suberkite likusius prieskonius ir morkas. Kepkite, kol suminkštės.

  4. Sudėkite į puodą pupeles, keptas morkas, pastą, supilkite sultis ir vandenį (maždaug apie 1 litrą).

  5. Užvirinkite ir virkite ant silpnos ugnies apie 15 minučių.

  6. Pabaigoje įberkite druskos ir pipirų, pabarstykite žalumynais.

Komentarai

Greita receptų paieška

Reklama

Reklama

Populiariausi receptai

Parduok, mainyk, dovanok su Spintoje.pasmama.lt

Junkis prie mūsų ir Facebook'e!

Reklama

Reklama

Rinktiniai straipsniai

Reklama